Μία δραστηριότητα της "Θέατρο ΡΕΤΡΟ"

Paidika Parti.gr Παιδικά πάρτυ στο Facebook!
Αβδήρων 43 Αθήνα T.K. 104 43
Επικοινωνήστε μαζί μας
211 01 04 750 ή 698 34 34 636
A+ A A-

αφήγηση παραμυθιού

''Οι αλήθειες που αποκαλύπτουν τα παραμύθια μπορούν να καθοδηγήσουν τις ζωές μας και είναι αλήθειες που ίσχυουν το ίδιο σήμερα, όπως ίσχυαν μια φορά και έναν καιρό''.

Μια φορά και ένα καιρό, ήρθε το αγαπημένο μου παραμύθι στο παιδικό πάρτυ των γενεθλίων μου! Μαζευτήκαμε όλοι σε κύκλο και το παραμύθι αρχισε να μας αφηγείται την ιστορία του! Ακούσαμε όλη του τη συναρπαστική ιστορία με την καρδιά ανοιχτή.

Όταν το αγαπημένο μου παραμύθι ολοκλήρωσε την ιστορία του, άρχισε ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι! Ντυθήκαμε τους ήρωες του παραμυθιού και αρχίσαμε να παίζουμε μαζί τους, καταλάβαμε τις περιπέτειες τους, τις σκέψεις τους. Στο τέλος, δώσαμε τη δική μας έκβαση στο παραμύθι και ζωγραφίσαμε μια τεράστια ζωγραφιά με όσα έγιναν! Έτσι, στο παιδικό μου πάρτυ περάσαν οι ήρωες του παραμυθιού καλά και εμείς καλύτερα!

Το paidikaparti.gr με την υποστήριξη της "Θέατρο ΡΕΤΡΟ", που έχει ως βασική της αποστολή την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και εκδηλώσεων "για το παιδί και το παιδί μέσα μας", σας προτείνει μία δραστηριότητα που θα μετατρέψει το παιδικό πάρτυ σε ένα μαγευτικό ταξίδι παραμυθιού!

Πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας παραμύθι! Εμείς θα σας το αφηγηθούμε και ύστερα θα φτιάξουμε ένα οργανωμένο θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στο παραμύθι που αγαπάει το παιδί σας!

Μια παραμυθένια ξεχωριστή πρόταση για το πάρτυ σας!

Ζητήστε μας αφήγηση παραμυθιού με παραμύθι της επιλογής σας!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται:

- από μία ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό έως και 15 παιδιά

Διάρκεια από 1 έως 2 ώρες

Κόστος: Το κόστος της πρώτης ώρας είναι €150 + Φ.Π.Α. 24% και €15 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λέπτο

(extra κόστος για 2ο ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό €50 + Φ.Π.Α. 24% την πρώτη ώρα και €10 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λέπτο)

μπαλονοκατασκευές
μπαλονοκατασκευές
εικαστικά εργαστήρια
εικαστικά εργαστήρια
ταχυδακτυλουργία
ταχυδακτυλουργία
Παιχνίδι πάντου
Παιχνίδι Παντού!