Διοργάνωση παιδικού πάρτυ!

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και οι μικροί μας φίλοι είναι ενθουσιασμένοι λαμβάνοντας μέρος στις προετοιμασίες που κάνετε για τη διοργάνωση του παιδικό τους πάρτυ! Η διοργάνωση παιδικού πάρτυ είναι μία δημιουργική διαδικασία που ενώνει την οικογένεια και όλοι μαζί συμμετέχουν σε στιγμές μοναδικές. Οι αναμνήσεις από τα παιδικά πάρτυ παραμένουν χαραγμένες στη μνήμη των παιδιών και τα γεμίζουν αυτοπεποίθηση για το μέλλον!

Μοναδικές ιδέες & υπηρεσίες για ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτυ!

Στο Paidika Parti.gr γνωρίζουμε τη σημαντικότητα της στιγμής και έχουμε δημιουργήσει για εσάς μία σειρά υπηρεσιών ώστε να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας παιδικό πάρτυ.

Θεατρικό παιχνίδι: Οι τέσσερις φάσεις ενός ολοκληρωμένου θεατρικού παιχνιδιού!

Σε αυτό το άρθρο μας, θα περιγράψουμε σύντομα τις φάσεις οι οποίες πρέπει να περιλαμβάνει το θεατρικό παιχνίδι. Ένα ολοκληρωμένο θεατρικό παιχνίδι διεξάγεται σε τέσσερις φάσεις.

Φάση της απελευθέρωσης

Στη φάση αυτή προσπαθούμε με διάφορες αισθησιοκινητικές ασκήσεις και ελεύθερες φόρμες έκφρασης, να αποδεσμεύσουμε τα παιδιά από έμφυτες συστολές και επιφυλάξεις και να τα βοηθήσουμε να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Με τη σωματική έκφραση το παιδί αποκτά καλύτερη αίσθηση του χώρου, βελτιώνει την κυριαρχία στα μέλη του σώματος του, οξύνει τις αισθήσεις του.

Επιλέξτε από τις υπηρεσίες μας

μπαλονοκατασκευές μπαλονοκατασκευές
εικαστικά εργαστήρια εικαστικά εργαστήρια
ταχυδακτυλουργία ταχυδακτυλουργία
Παιχνίδι πάντου Παιχνίδι Παντού!