Μία δραστηριότητα της "Θέατρο ΡΕΤΡΟ"

Paidika Parti.gr Παιδικά πάρτυ στο Facebook!
Αβδήρων 43 Αθήνα T.K. 104 43
Επικοινωνήστε μαζί μας
211 01 04 750 ή 698 34 34 636
A+ A A-

θεατρικό παιχνίδι

Στο θεατρικό παιχνίδι δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή! Με όχημα την τέχνη του θεάτρου και την φαντασία των παιδιών πηγαίνουμε κάθε φορά σε νέους τόπους. Αφορμή μπορεί να είναι μια λέξη, ένα τραγούδι, μια ζωγραφιά, ένα παιχνίδι και το ταξίδι στο παιδικό πάρτυ ξεκινά! 

Το paidikaparti.gr με την υποστήριξη της "Θέατρο ΡΕΤΡΟ", διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους εμψυχωτές, και είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας υψηλής θεατρικής αισθητικής.

Σκοπός στο θεατρικό παιχνίδι είναι το παιδί να εκφράσει καταστάσεις και ρόλους με το δικό του τρόπο, να καταλάβει και να εκφράσει τα συναισθήματα του, αλλά και να κατανοήσει τις σχέσεις του με τον κόσμο. Το παιχνίδι είναι το πρώτο στάδιο μάθησης για τα παιδιά.

Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένα τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης και μυεί τα παιδιά στο θεατρικό φαινόμενο μέσα από τη γλώσσα της φαντασίας και του παιχνιδιού.

Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια μαγευτική διαδικασία με την οποία το παιδί εξοικειώνεται με κάθε δημόσια και ιδιωτική τελετή. Το θεατρικό παιχνίδι κινείται σε τέσσερα πολύ σημαντικά επίπεδα για το παιδί το ψυχολογικό, το κοινωνικό, το παιδαγωγικό και το εκφραστικό. Το θεατρικό παιχνίδι ενθαρρύνει τη σωματική έκφραση, τη συμμετοχή σε μια κοινή δράση, τη συζήτηση, την ανάλυση.

Ζητήστε μας 'Θεατρικό παιχνίδι με θέμα επιλογής σας'

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται:

- από μία ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό έαν τα παιδιά είναι έως 15

Διάρκεια από 1 έως 2 ώρες

Κόστος: το κόστος της πρώτης ώρας είναι €140 + Φ.Π.Α 24% και €15 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λέπτο

(extra κόστος για 2ο ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό €50 + Φ.Π.Α. 24% την πρώτη ώρα και €10 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λέπτο)

μπαλονοκατασκευές
μπαλονοκατασκευές
εικαστικά εργαστήρια
εικαστικά εργαστήρια
ταχυδακτυλουργία
ταχυδακτυλουργία
Παιχνίδι πάντου
Παιχνίδι Παντού!