παιδικό πάρτυ

Παιδικό πάρτυ στο σπίτι!Το παιδικό πάρτυ αποτελεί για ένα παιδί μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής του! Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά του, είτε για κάποια άλλη σημαντική του στιγμή, το παιδικό πάρτυ είναι μια ημέρα που του δημιουργεί μεγάλη ανυπομονησία και χαρά! Σκοπός μας είναι να τη χαρείτε μαζί του!

Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι να μας πείτε τις δραστηριότητες που θέλετε να περιλαμβάνει το παιδικό σας πάρτυ και να αφήσετε σε εμάς την προετοιμασία και την πετυχημένη διοργάνωσή του! Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να φροντίσουμε το παιδικό του πάρτυ! Οι χώροι στους οποίους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μπορούν να είναι το σπίτι, το θέατρο ή ο χώρος που εσείς θα μας προτείνετε!

Στο paidikaparti.gr θα βρείτε πληθώρα καινοτόμων υπηρεσιών ψυχαγωγίας, αλλά μπορείτε να προτείνετε και τις δικές σας! Εμείς από την πλευρά μας έχουμε την ομάδα και την εμπειρία να τις πραγματοποιήσουμε. Γνωρίστε και επιλέξτε ποιες από τις ακόλουθες υπηρεσίες μας ταιριάζουν στο παιδικό σας πάρτυ!

Κλασσικό παιδικό πάρτυ

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται:

- από μία ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό έως και 15 παιδιά

Διάρκεια από 1 έως 2 ώρες

Κόστος: το κόστος της πρώτης ώρας είναι €60 + Φ.Π.Α. 24% και €15 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λέπτο

(extra κόστος για 2ο ηθοποιό - θεατροπαιδαγωγό €50 + Φ.Π.Α. 24% την πρώτη ώρα και €10 + Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον 30λεπτο)

Επιλέξτε από τις υπηρεσίες μας

μπαλονοκατασκευές μπαλονοκατασκευές
εικαστικά εργαστήρια εικαστικά εργαστήρια
ταχυδακτυλουργία ταχυδακτυλουργία
Παιχνίδι πάντου Παιχνίδι Παντού!