Μία δραστηριότητα της "Θέατρο ΡΕΤΡΟ"

Paidika Parti.gr Παιδικά πάρτυ στο Facebook!
Αβδήρων 43 Αθήνα T.K. 104 43
Επικοινωνήστε μαζί μας
211 01 04 750 ή 698 34 34 636
A+ A A-

παιδικό πάρτυ με θεατρική παράσταση

Το παιδικό πάρτυ με θεατρική παράσταση αποτελεί ένα υψηλής ψυχαγωγικής αξίας αποτέλεσμα για τα παιδιά. Τα παιδιά παρακολουθούν μία ειδικά σκηνοθετημένη παράσταση για παιδιά και στη συνέχεια, αν το επιλέξετε, έμπειροι εμψυχωτές αναλαμβάνουν να συνδέσουν το σενάριο της παράστασης με δραστηριότητες, όπως π.χ. εικαστικά εργαστήρια ή θεατρικό παιχνίδι!

Εκμεταλλευτείτε την Προσφορά!

Το paidikaparti.gr με την υποστήριξη της Θέατρο ΡΕΤΡΟ, παρέχουν τη δυνατότητα διοργάνωσης παιδικού πάρτυ με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι

Το θεατρικό μας έργο για παιδιά έρχεται στo γάμο, στη βάπτιση ή στο παιδικό σας πάρτυ και σας υπόσχεται 2 ώρες πρωτότυπης ψυχαγωγίας στην τιμή των 250€+ΦΠΑ (αρχική τιμή 350€+ΦΠΑ).

Στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας σας και εμείς θα σας καλέσουμε για να σχεδιάσουμε μαζί το παιδικό σας πάρτυ!


Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι - Λίγα λόγια

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι

Η 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ', παρουσιάζει το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν 'Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι', σε διασκευή της Μαργαρίτας Κυραγιάννη. Το έργο πραγματεύεται το θέμα της ισότητας.

Πρόκειται για μία solo perfomance που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών και την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα του έργου συνθέτουν η ηθοποιός, οι κούκλες, τα εμψυχωμένα αντικείμενα, τα σκηνικά αντικείμενα, η μουσική και το χιούμορ του κειμένου! Το έργο παίζεται και στην Αγγλική γλώσσα.

Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο 'In Progress Feedback Festival - Παιδί Ισότιμος Πολίτης' 2015 που διοργάνωσε ο Κινητήρας Studio. Το έργο διακρίθηκε μέσα απ' όλες τις συμμετοχές του φεστιβάλ και έλαβε τον έπαινο συμμετοχής. Ακόμη, έχει λάβει το 3ο Βραβείο στο "4ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους" της 81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.)

Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή Μαργαρίτας Κυραγιάννη, σκηνοθεσία Ελένης Κασσίου, Μαργαρίτας Κυραγιάννη, Αγγελικής Φράγκου. Τη διδασκαλία υποκριτικής επιμελήθηκαν οι Αιμίλιος Αλεξανδρής, Ειρήνη Χατζηνίκου, τη διδασκαλία κούκλας η Εμμανουέλα Καποκάκη, χορογραφία & Placement Ηρακλής Μπριασούλης, μουσική επιμέλεια «Θέατρο ΡΕΤΡΟ», σκηνικά Αννα Μαγουλιώτη, κοστούμι Βιβέτα Στρατηγού, γραφιστικά Σπυριδούλα Αρταβάνη, μετάφραση και εκπαίδευση στα Αγγλικά Ελένη Καζαντζίδου και Μιχάλης Κουλουρίδης, οργάνωση παραγωγής Θηρεσία Θεοδώρου, παραγωγή «Θέατρο ΡΕΤΡΟ», ερμηνεία Αγγελική Φράγκου, φωνή μαμάς Μαργαρίτα Κυραγιάννη, φωνή βασίλισσας Ελένη Κασσίου, φωνή πρίγκιπα Αχιλλέας Παπαγεωργίου.


Η παράσταση παρουσιάστηκε για 2 χρόνια στο μουσειακό χώρο "Οικία Κατακουζηνού". Ακολούθως το trailer της παράστασης γυρισμένο εντός της οικίας. Η παράσταση μεταφέρεται σε όλους τους χώρους.

εικαστικά εργαστήρια
εικαστικά εργαστήρια
μπαλονοκατασκευές
μπαλονοκατασκευές
ταχυδακτυλουργία
ταχυδακτυλουργία
Παιχνίδι πάντου
Παιχνίδι Παντού!